Organisatie desastreuze Amsterdamse triathlon failliet

Het doek is gevallen voor de organisatie achter de Amsterdamse triathlon ICAN, die afgelopen zomer desastreus verliep. Swim Bike Run Events B.V. is failliet. Over de oorzaak van het faillissement is nog niets bekendgemaakt, maar het sportbedrijf kwam afgelopen zomer zwaar onder vuur te liggen nadat deelnemers van de Amsterdamse triathlon op 26 juni steen en been klaagden over de gebrekkige organisatie van het evenement. 

Sporters, die vaak lang hadden getraind, betaalden 99 of 199 euro voor een startbewijs. Maar aan het evenement markeerde van alles. Zo ontbrak bewegwijzering langs het parcours, waardoor semi-professionele atleten kilometers lang de verkeerde route volgden. Lees hier verder

banner lv 13 nieuw 12230409559587713965

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>