Van leukemie genezen Bram (8) rent voor KiKa: “Wil helpen tegen kanker”

De 8-jarige Bram Gompes is in oktober vorig jaar genezen van leukemie. Nu wil hij geld ophalen voor KIKA via een sponsorloop. Dat doet hij niet alleen, maar met een groep van vijftien leeftijdsgenootjes.

Drie jaar geleden kreeg hij leukemie. Inmiddels is het een jaar geleden dat hij de ziekte overwon en morgen zet hij zich in om geld op te halen voor onderzoek. “Ik heb het bedacht, om kinderen te helpen tegen kanker”, vertelt Bram. Woensdag organiseerde zijn school een markt om nog extra sponsorgeld binnen te halen. Daar was het hele team ook bezig donaties binnen te halen. Er werden onder andere koekjes, oud speelgoed en KiKa-beren verkocht. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>