Jan Albert Lantink over Duitse Schlagers en muziek tijdens ultra’s

Jan ALbert Lantink DSC00101

Jan Albert Lantink loopt graag met muziek tijdens de ultra’s. Voor elke wedstrijd wordt op zijn MP3 speler een playlist samengesteld. ‘De muziek kan van alles zijn. Van Duitse Schlagers, Rock&Roll tot Punk. Als er maar tempo in zit.’

‘In de beginfase van mijnultra’s wilde ik nog weleens te hard lopen doordat ik het volume te hoog zette. Nu bepalen mijn dochters het volume. Zij stellen het in en dan kom ik er ook niet meer aan.’

Losse Veter magazine #13
Miriam van Reijen heeft Jan Albert geinterviewd voor ‘Wat eet’. Lantink heeft 2 jaar geleden meegedaan aan een onderzoek naar zijn koolhydraat- en vetverbranding. Sophie Killer – een pupil van Asker Jeukendrup – die Lantink onderzocht sprak van een “ongeloofelijke en uniek hoge vetverbranding”. Essentieel voor de lange afstanden waar hij voor traint. Het volledige interview is te lezen in Losse Veter magazine 13

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat JAL niet verteld is dat hij op weg naar mooie lange trainingen in de heuvels ook Duitse schlagers draait in de auto. Helemaal als loopmaat van Meurs meegaat is het een dolle boel daar voorin de wagen. Andere passagiers mogen ‘meegenieten’ van oa de klassieker “die berge rufen’. 🙂

  • Naar mijn mening zijn ultralopen en schlagers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik durf zelfs te stellen dat geregeld luisteren naar schlagers of Tiroler muziek bijdraagt aan je ontwikkeling als ultraloper, of je nu op zoek bent naar prestatieverbetering of gericht bent op beleving. Voor wat betreft eerstgenoemde is JAL immers het bewijs.