Het lichaam van Richard Douma: over benen scheren, lang douchen, zichtbare aderen en okselhaar

LVM13_spread_RichardDouma_770

In Losse Veter magazine nummer 13 staat een uitgebreid interview met Richard Douma. De jonge Zaandammer maakte dit jaar een flinke stap in zijn carrière. Hij mistte op een haar na het podium bij het EK en liet zien dat hij zich kan meten met de Europese top. In het magazine hebben wij zijn winnaarsmentaliteit ontleed. In onderstaande video gaat hij in op zijn lichamelijke eigenschappen, van okselhaar tot de zichtbare aderen op zijn bovenbenen als hij in vorm is.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>