IJsselloop schrapt halve marathon: te weinig animo

De organisatie van de IJsselloop heeft besloten de halve marathon komende editie te schrappen. Te weinig animo voor deze afstand is de reden. De organisatie liet weten dat lopers op zondag 9 april 2017 kunnen kiezen uit drie afstanden: de 5, 10 en 15 kilometer. Daarop volgde direct de vraag waar ‘De Halve van Deventer’ was gebleven. Deze route van 21,1 kilometer werd tijdens de editie van 2015 geïntroduceerd. Lees verder op Hanzestad.nl

– See more at: http://www.hanzestad.nl/artikel/sport-948/217/ijsselloop-schrapt-halve-marathon-in-deventer-530/530/#sthash.F5Ev6jWW.dpuf

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>