Smoothies, een gezonde, voedzame en energievolle start van de dag

smoothies foto LV

Eigenlijk kun je je dag niet beter beginnen dan met een heerlijke vruchtensmoothie. Het fruit zorgt ervoor dat je met voldoende energie de deur uitgaat. Je krijgt bovendien voldoende vezels en gezonde voedingsstoffen zoals vitamines en onverzadigde vetzuren beginnen. Het is goed voor je spijsvertering en je zult minder snel naar ongezonde snacks grijpen.

Je kunt de smoothies zo gecompliceerd maken als je zelf wilt. Zoek maar eens op internet en je komt de meest uitgebreide recepten tegen. Maar ’s ochtends wil je geen uur in de keuken staan. Het kan ook simpel. Onlangs kregen we in Ethiopië een eenvoudige maar erg kleurrijke smoothie voorgeschoteld. Het was niet meer dan een glas met vier lagen van verschillende vruchten: papaja, guave, avocado en mango. Lees verder op WomenOn

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>