Jacques Borlée blikt vooruit op 4×400 meter: “Zullen moeten vechten voor finale”

In de nacht van vrijdag op zaterdag is het de beurt aan de Belgian Tornados. Coach Jacques Borlée is realistisch, maar ambitieus. “We zullen moeten vechten voor de finale, maar als Jonathan en Kevin hun vorm terugvinden, is alles mogelijk.”

De Belgische 4x400m-ploeg kroonde zich eerder deze zomer tot Europees kampioen. Het zorgde voor een boost, maar die was maar van korte duur. Kevin en Jonathan Borlée sneuvelden in Rio al in de reeksen van hun individuele 400 meter en ondanks het bijzonder hoge niveau dit jaar op de baanronde, was dat toch een flinke ontgoocheling. Coach Jacques Borlée hoopt op een betere afloop van de 4×400 meter. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>