Mo Farah overleeft valpartij en verlengt titel op 10.000 meter

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day One
foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

De zege in het olympisch stadion in Rio de Janeiro was voor de Britse titelverdediger Mo Farah (33), die ondanks een pijnlijke valpartij in 27:05.17 naar goud snelde. Niet gepanikeerd en het vervolgens in absolute stijl afgemaakt na een spannende strijd. Het zilver was voor de Keniaan Paul Kipngetich Tanui (27:05.64), het brons was voor de Ethiopiër Tamirat Tola (27:06.26). Een dolgelukkige Farah is dankzij zijn zege de eerste Britse atleet die drie gouden medailles kan winnen op de Olympische Spelen. Lees verder op HLN.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>