Nafi Thiam springt met record naar tweede plaats in tussenstand

Nafi Thiam is prima begonnen aan haar eerste dag van de zevenkamp in Rio. In de eerste twee disciplines, de 100 meter horden en het hoogspringen, verbeterde ze telkens haar persoonlijk record. Dat brengt haar op de tweede plaats met 2.252 punten.

Thiam startte aan de zevenkamp met een record op de 100 meter horden. Onze landgenote vreesde na twee valste starts even voor uitschakeling, maar bij de derde start keer waren de atletes wel goed weg. Thiam snelde naar een derde plek in haar reeks in een uitstekende 13″56, zeven honderdsten sneller dan haar persoonlijk record. Na de 100 meter horden stond Thiam op de 12e plaats met 1.041 punten. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>