Bierdrinkend hardlopen: het is een echte sport

Terwijl in Rio sporters er alles aan doen om in optimale vorm aan de start te verschijnen nemen ze in Engeland gewoon een biertje bij de wedstrijd. Daar werd namelijk afgelopen weekend de wereldkampioenschappen Beer Mile gerend: dat is hardlopen en bier drinken tegelijk.

Zodra het startschot klinkt gaat het eerste pilsje open bij de Beer Mile. Wandelend gieten de deelnemers hun drankje naar binnen, om vervolgens een sprint van vierhonderd meter af te leggen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Twee hobby’s van mij gecombineerd. Leuk! Maar je hebt bier en bier. Ik neem aan dat zo’n laf Bud light biertje elke 400m gedronken wordt. Maar das dan weer geen bier! Als je er 4x een Rochefort 10 erin gooit en er dan 4 en een halve minuut over doet ben je een echte held 🙂

  • Bier is heerlijk, en middelange afstandlopen ook,…
    Maar ik vind dit echt een zeer ongezonde combinatie.

    Wel is een gemiddelde van 2’50” absurd snel 🙂