Het Losse Veter zomerpakket: Inspirerend en boordevol tips over hardlopen

covers_6_7_9_10_11

In de zomer maanden is het mooier weer en langer licht. Ideaal om een stukje te gaan hardlopen zou je zeggen. Toch gaven veel lopers aan dat hun conditie juist in de zomermaanden wat achteruit gaat doordat ze minder (vaak) lopen. Een combi van het ontbreken van ritme door vakantie en gebrek aan motivatie (even niet lopen) waren de meest genoemde redenen. Wat doen we dan met de extra vrije tijd in de vakantieperiode? Lezen naar het schijnt.

Wij hebben daarom een speciaal zomerpakket (5 Losse Veter magazines) samengesteld met hierin een mix van artikelen. Eerst een aantal heerlijke verhalen die lekker weglezen en inspireren zoals ‘Geloof in Goud’. Een interview over de Olympische droom met Ellen van Langen, Sifan Hassan, Maureen Koster, Susan Kuijken en Jip Vastenburg geschreven door Pim van Esschoten. Of het interview van Abdelkader Benali met burgemeester Ahmed Aboutaleb. De burgemeester die moest gaan hardlopen om weer in balans te komen. En tijdens het hardlopen poëzie luistert. Erben Wennemars kan met zijn positieve levenshouding niet ontbreken als we het over inspireren hebben. Zijn instelling: ‘Ik kan alles tot het tegendeel bewezen is’.

Op gebied van training en fysiek hebben we een mix artikelen geselecteerd die je een complete lopers maken. Of je nu veel loopervaring hebt of pas bent begonnen, er is altijd wel een puntje waar je aan kunt werken.

Training/fysiek:
– Sterke voeten
– Verbeter je weerstand
– Versterk je heupen
– Het belang van vocht
– Versterk je botten
– 21 wijze looplessen van Grete Koens, Bram Wassenaar en Eddy Kiemel
– Leg de basis voor een blessurevrij jaar
– Spelen met pasfrequentie
– Teek good care: De teek, het gevaarlijkste beest voor hardlopers
– Grote teenkracht
– Weg met steken in de zij
– Slapen sneller worden
– Durf te genieten (Louis Delahaije)
– Veelzijdigheid (Luc van Agt)
– De zen van het hardlopen
– Denk de vermoeidheid weg
– De flow

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>