Michel Butter gooit zelf deur dicht richting Rio na EK halve marathon

MichelButter_EK_770_OP
foto: Orange Pictures

Michel Butter was niet tevreden met zijn 27e plek bij het EK halve marathon. Hij had de laatste weken flinke progressie gemaakt en rekende op een hogere klassering. Met deze prestatie is er voor Butter zelf ook geen onduidelijkheid meer over mogelijke deelname aan de olympische marathon. Hij is van mening dat hij er in deze vorm niets te zoeken heeft. Naar alle waarschijnlijkheid kiest Butter nu niet voor een najaarsmarathon, maar zal hij aan zijn snelheid gaan werken om volgend jaar weer een stap te kunnen zetten op de marathon.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>