Dafne Schippers over Amerikaanse en Jamaicaanse prestaties: ‘Ik schrik niet meer zo van die tijden’ [+ racevideo]

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Seven

Het verlangen naar succes is bij Dafne Schippers sterker dan de vrees voor een blamage. Ze zag uit naar de EK atletiek in het uitverkochte Olympisch Stadion, wetende dat de meeste toeschouwers haar de zege gunnen. Die behaalde ze in een even vanzelfsprekende als imponerende stijl. Ze won de 100 meter in 10,90 seconden. Lees hier verder

100m finale vrouwen

Dafne Schippers siert de cover van het extra dikke zomernummer van het Losse Veter magazine. Daarin hebben wij een uitgebreid interview met Dafne en haar naasten. Klik hier voor mee info over een nabestelling of abonnement (nu een jaar abonnement voor slechts 29,95 plus een CamelBak product als welkomstcadeau)

LVM12_spreads_cover_770

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>