Nieuw wereldrecord 100 km M55 voor Jan Albert Lantink

JanAlbertLantink4596963

Jan Albert Lantink liep in het Noord-Ierse Belfast met een tijd van 7.07.26 een nieuw Wereldrecord M55. Dit is een officiële handgeklokte tijd door de wedstrijdjury. Het oude record stond op naam van de Duitser Karl Engländer met 7.10.51. Jan Albert verbeterde het Wereldrecord in een vlakke race waarbij hij constant 14,0 per uur liep. Op het laatst wist hij nog iets te versnellen. Het is zijn tweede tijd ooit. Met deze prestatie kwalificeert Jan Albert zich voor het WK 100 km in het Spaanse Los Alcazares. Jan Albert verbeterde ook het Nederlands record 100 km M55 wat op naam stond van Dik Jagersma met 8.21.25. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>