BK atletiek: Sub 46 voor Watrin en Vanderbemden, Olivia Borlée mag naar Rio

Julien Watrin (DAMP) heeft zich zondag op het BK atletiek in het Brusselse Koning Boudewijnstadion tot nationaal kampioen op de 400 meter gekroond. Jonathan Borlée werd verrassend pas vierde, net voor zijn jongere broer Dylan. Olivia Borlée plaatste zich voor de Olympische Spelen op de 200 meter, Axelle Dauwens kroonde zich voor een vijfde keer tot nationaal kampioen op de 400 meter horden.

Watrin haalde het in 45.73 en dook daarmee onder de limiet voor het EK in Amsterdam (6-10 juli), die 45.94 bedraagt. Robin Vanderbemden (SER) pakte zilver in 45.98. Ook hij mag naar het EK aangezien Vanderbremden, 22, de U23-limiet (46.70) haalde. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>