Ruth van der Meijden: ‘Ik voel me goed en sterk’

Ruth van der Meijden Marikenloop IMG_6175

Ruth van der Meijden won gister in Nijmegen de 5km bij de Marikenloop. Het was haar derde overwinning in Nijmegen.’Ik voel me goed, ik voel me sterk. En ik dacht er moet gewoon weer een overwinning bijkomen. Op 4km dacht ik dat een tijd onder de 16 minuten erin zat. Maar toen kwam een klimmetje en haalde ik het net niet.’

Van der Meijden kwam over de streep in 16’07”. Na de race spraken we haar over de Marikenloop en het EK waarvoor ze onlangs voldeed aan de limiet voor de halve marathon.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>