Abdi Nageeye over littekens, emoties en het ideale gewicht

Abdi_littekens_770

Deze week spraken wij met Abdi Nageeye, vlak voordat hij weer naar Kenia vertrok om zich voor te bereiden op Rio. In het eerste deel blikten we terug op de marathon van Boston. In dit tweede deel leren we de kleine marathonloper wat beter kennen aan de hand van een aantal details. Hij laat zijn ‘Somalisch horloge’ zien, een litteken op zijn pols en verteld waar dat vandaan komt. Hij praat over de emoties na de marathon en over zijn ideale gewicht. Een bijzonder inkijkje in de persoonlijkheid van een bijzondere atleet.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>