Michel Butter wint Nederlandse titel in Schoorl: ‘Ik wilde meestrijden om de overwinning en dat is gelukt’

Michel Butter pakte in Schoorl de nationale titel op de 10 kilometer. Het was tot de laatste meters spannend. Michel Butter had zich vooraf aan de Groet uit Schoorl Run drie doelen gesteld: een snelle tijd, de Nederlandse titel en de overwinning. Het eerste doel moest hij al snel laten varen door de winterse omstandigheden. Lange tijd streed hij mee om de eindoverwinning, maar de Brit Ross Millington was net een maatje te groot en ook de Noor Sondre Moen passeerde hem nog net voor de finish. Maar de nationale titel wist Butter wel te bemachtigen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>