‘Ethische commissie IAAF gaat toewijzing WK’s onderzoeken’

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Six
foto: Christian Petersen/Getty Images for IAAF

De ethische commissie van de internationale atletiekfederatie IAAF gaat de toewijzing van de WK’s in 2017 en 2019 onderzoeken. Voorzitter Ed Warner van de Britse atletiekbond verklaarde dat dinsdag tijdens een hoorzitting voor een Britse parlementaire commissie. De IAAF wil weten of er onregelmatigheden hebben plaatsgevonden bij de aanwijzing van Londen (2017) en Doha (2019). Londen versloeg in 2011 in de verkiezing voor 2017 Doha, dat vervolgens in 2014 de strijd won om het evenement in 2019. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>