Britse bond wil atleten levenslang schorsen bij dopinggebruik

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Nine
foto: Christian Petersen/Getty Images for IAAF

De Britse atletiekbond UK Athletics wil dat Britse atleten alleen nog op grote toernooien mogen uitkomen als ze een overeenkomst ondertekenen dat ze bij dopinggebruik een levenslange schorsing zullen krijgen. “Als je geselecteerd wilt worden voor een wedstrijd, is het ondertekenen van die overeenkomst een van de dingen die je moet doen”, vertelde UK Athletics-voorzitter Ed Warner dinsdag in Londen aan Britse parlementsleden tijdens een vergadering van de commissie voor cultuur, media en sport. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>