Jamie van Lieshout tweede Nederlandse in Egmond: ‘Ik merk dat de focus weer helemaal terug is’

Jamie van Lieshout werd vandaag tweede Nederlandse bij de Saucony Egmond Halve Marathon. De atlete, die onlangs naar Groot-Brittannië verhuisde, liep een degelijke race. ‘Na het strand besloot Ruth van der Meijden mee te gaan met de kopgroep. Ik deed dat niet en besloot mijn eigen tempo te lopen. Ik liep nog een tijd samen op met Mariska Dute en heb op het laatste stuk nog kunnen versnellen.’ Het is voor Van Lieshout een mooi begin van een jaar met serieuze doelen. Over enkele weken wil ze hard lopen tijdens het NK 10 kilometer in Schoorl en daarna wil ze zich gaan richten op kwalificatie voor het EK Halve Marathon.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>