Atletiekunie beraadt zich op stappen na bekentenis Stalman

Het is nog onduidelijk of het Nederlands record van discuswerpster Ria Stalman uit 1984 (71,22 meter) in de recordboeken blijft staan. De Atletiekunie laat in een reactie op de dopingbekentenis van de olympisch kampioene van Los Angeles (1984) weten de reglementen op dat gebied te zullen napluizen. “Ik kan er nog niet zo heel veel over zeggen. De Dopingautoriteit was bij monde van Herman Ram duidelijk: de zaak is verjaard. Wij gaan met de reglementen in de hand kijken wat we eventueel kunnen doen”, reageert algemeen directeur Jan Willem Landré van de Atletiekunie op de uitlatingen van de oud-atlete in het programma Andere Tijden Sport (VPRO/NOS). Lees verder op NOS.nl

ria stalman 20151214_114923

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>