Nike lanceert drie nieuwe soorten tights

SP16_BSTY_Tights_NikePro_HypercoolMax_Detail3_03_original

Elke keer dat sprintster English Gardner op de baan staat, gaat ze voor het maximale. Elke keer dat LeBron James het basketbalveld of de sportschool binnenkomt, daagt hij zichzelf uit om grenzen te verleggen. En tennisster Genie Bouchard bereidt zich continu voor op haar concurrentie door aangepaste, doelgerichte trainingen.

SP16_BSTY_Tights_SpeedTight_Detail1_07_original

Elk van deze atleten eist andere prestatievoordelen van zijn of haar kleding, maar zij hebben allemaal kleding nodig die zich aanpast aan hun individuele specificaties wanneer hun lichaam in beweging is. Dit mandaat stimuleert design bij Nike, dat wordt onderstreept door Nike’s nieuwe collectie tights. Deze tights ondersteunen de mobiliteit, reguleren de lichaamstemperatuur en passen zich aan aan de eisen die inherent zijn tijdens hardlopen en trainingen bij mannen, vrouwen en jonge atleten.

Nike presenteert drie type tights:
De Nike Pro Hypercool Max Tight – maximale koeling tijdens oneindige trainingen. Deze tight is nu beschikbaar op nike.com.
De Nike Zoned Sculpt Tight – ondersteuning tijdens intense work-outs. Deze tight is nu beschikbaar op nike.com.
De Nike Power Speed Tight – een nauwaansluitende pasvorm voor onverslaanbare runs. Deze tight is nu beschikbaar op nike.com.

SP16_BSTY_Tights_ZonedSculpt_Detail3_06_original

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>