Wilma Dierx loopt 211km tijdens 24 uur in Santpoort

,,Kapot gaan en herrijzen”. Voor Wilma Dierx is er niets mooiers dan dat aan het ultralopen -alle afstanden langer dan de marathon. De Amsterdamse (49) weet: die ’flow’ komt altijd tijdens een race. Zo ook dit weekend, waar ze op een atletiekbaan in Santpoort-Noord eventjes 211 kilometer liep in 24 uur tijd. Een baanrecord. Lees verder op IJmuiderCourant.nl

11/12-05-2013 24 uur van Steenbergen WK 24-uur Steenbergen  Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws:
foto: Kees Nouws

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Mark Scholberg

    Hallo Wilma, mooi dat je zo opgaat in het hardlopen. Ja ik herinner me nog toen ik zelf hardliep: de flow en het nadenken over de afgelopen week zonder dat je je realiseert dat je nog steeds loopt en loopt………………..
    Tot ziens en succes!
    Mark Scholberg.