New Balance wordt sponsor van de New York City Marathon

NewBalanceVazeeNYC_770
De speciale New York City editie van de New Balance Vazee Pace

New Balance wordt vanaf 2017 de nieuwe kledingsponsor van de TCS New York City Marathon. Die samenwerking maakt deel uit van een brede samenwerking tussen het Amerikaanse kledingmerk en de organisatie van de New York Road Runners, de organisatie achter de TCS New York City Marathon.

Beide partijen gaan een langdurige samenwerking aan en New Balance wordt betrokken bij alle evenementen van deze bekende organisatie. Naast de marathon gaat het onder andere om de NYC Half, de Mini 10K, de Fifth Avenue Mile en de Midnight Run. New Balance zal titelsponsor worden van de Fifth Avenue Mile en de Bronx 10 Mile. De samenwerking is breder dan alleen de sponsoring van de evenementen. De twee partijen hebben ook afspraken op het gebied van licenties, retailrechten, e-commerce en een bewegingsprogramma voor jongeren. De samenwerking zal gefaseerd van start gaan in 2016. In 2017 zal de samenwerking op volle sterkte zijn.

‘Deze samenwerking die het hele jaar door zichtbaar zal zijn is uniek voor de New York Road Runners en is mogelijk gemaakt door onze gemeenschappelijke visie van een wereld waarin mensen van alle leeftijden en niveaus kunnen profiteren van de voordelen van het lopen,’ aldus Michael Capiraso, CEO van de New York Road Runners. ‘New Balance en de New York Road Runners delen een streven naar kwaliteit, innovatie en delen met de gemeenschap waaruit ze zijn voortgekomen,’ zo vult Rob DeMartini, CEO van New Balance, aan.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>