Loop jij met muziek? Doe mee met onze enquete

lopenmetmuziek_Philipsoortjes_770

Veel lopers luisteren naar muziek tijdens hun training. De een doet het voor de afleiding, de ander gebruikt de muziek om het juiste tempo te vinden. Zo vertelde DJ Paul Rabbering in een interview in Losse Veter magazine nummer 7 dat hij alleen in het eerste deel van zijn training naar muziek luistert. Als Rabbering harder gaat, vaak tegen het einde van de training, dan wordt die muziek irritant. ‘Het leidt alleen maar af, ik wil dan alleen met het lopen bezig zijn.’

Wij willen graag een keer in kaart brengen waarom zoveel lopers met muziek lopen. Naar wat voor soort muziek luister je? Heb je een vaste playlist? Ondervind je ook nadelen van lopen met muziek? Door onderstaand formulier in te vullen zou je ons kunnen helpen. Het invullen hoeft niet langer dan anderhalve minuut te duren.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>