Coe geeft omstreden adviseursfunctie op

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Two
foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

Voorzitter Sebastian Coe van de internationale atletiekfederatie IAAF geeft zijn adviseurschap van het Amerikaanse sportkledingmerk Nike op. Dat doet de voormalige topatleet om de schijn van belangenverstrengeling weg te nemen. In de eerste maanden van zijn voorzitterschap ontstond steeds meer ophef over zijn (commerciële) banden met Nike, zeker in relatie met de toewijzing van de WK atletiek van 2021. Lees verder op Telegraaf.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>