Jos Hermens: we zijn allemaal naïef geweest

jos hermens persconferentie amsterdam marathon
foto: Losse Veter

Jos Hermens heeft geschokt en verbaasd kennisgenomen van het nieuws rond het dopinggebruik en de corruptie in de Russische atletiek. De atletenmanager, die zelf in de jaren 70 als atleet tot de wereldtop behoorde, had naar eigen zeggen nooit durven vermoeden dat er sprake zou zijn van bedrog op zo’n grote schaal. “Dit soort dingen vond in de jaren tachtig plaats, in de tijd van het IJzeren Gordijn. Maar dat het nu nog steeds gebeurt, is ongelooflijk”, aldus Hermens. Lees verder en bekijk het interview op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>