Van Reijen en Grooten winnen Olympisch Stadionloop

Miriam van Reijen Olympisch stadionloop Jeroen Grooten

De Phanos Olympisch Stadionloop heeft dit jaar het bedrag van € 9.500 opgebracht voor Unicef. Ruim 2000 lopers hebben op zondag 8 november meegedaan aan de Phanos Olympisch Stadionloop, met start en finish in het historische Olympisch Stadion in Amsterdam. De deelnemers aan de Olympisch Stadionloop helpen met hun bijdrage voor Unicef mee om kindersterfte in de wereld terug te dringen. Unicef is blij met de opbrengst van € 9.500.

Bij de wedstrijdloop 10 kilometer bij de mannen was de eerste plaats voor Jeroen Grooten van Atos in een tijd van 33 minuten en 55 seconden. Bij de vrouwen 10 kilometer ging de winst naar Miriam van Reijen van Phanos in 36:35 minuten. De snelste loper op de 10 kilometer bij de recreanten was Rens de Bok uit Kudelstaart. Hij zette een tijd neer van 36:03 minuten. Bij de vrouwen liep Eva Patyna de eerste tijd van 44:16 minuten.

Bij de 10 kilometer bedrijvenloop deden dit jaar 38 bedrijventeams mee. De bedrijvenloop werd gewonnen door de firma KWPS. Ook liepen ruim 200 scholieren mee in 22 scholierenteams. Het team van Barlaeus was de winnaar van de onderwijsloop op de 5km. Het team van ROC van Amsterdam was de winnaar op de 10km.

Alle uitslagen van de Phanos Olympisch Stadionloop 2015 zijn te vinden op www.olympischstadionloop.nl

(persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>