Harald van Doorn verliest strijd tegen kanker

Vanmiddag bereikte ons het bericht dat Harald van Doorn is overleden. Van Doorn was een fervent hardloper die ook diverse malen medailles bij nationale veteranenkampioenschappen heeft gewonnen. Hij liep afstanden tot aan de marathon waarbij hij zijn beste tijd in 2007 noteerde. Van Doorn kwam toen in Eindhoven tot een tijd van 2u25’20”.

Vorig jaar liep Van Doorn nog een tijd van 2u45′ in de marathon van Enschede. In ditzelfde jaar kreeg Van Doorn kanker. Een strijd die hij niet won. Afgelopen week overleed de atleet van Lycurgus op 51-jarige leeftijd.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>