Abdi Nageeye loopt olympische limiet in TCS Amsterdam Marathon: ‘Dat was allerbelangrijkste doel’

Abdi Nageeye tcs amsterdam marathon 2015

Abdi Nageeye plaatste zich vandaag voor de Olympische Spelen tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Hij dook onder de 2:11, maar het lukte hem niet om als vierde Nederlander onder de 2:10 te duiken. ‘Waarom nu?’, vroeg hij zich na afloop af, verwijzend naar de regen die de lopers vandaag parten speelde. Van de drie marathons liep Nageeye er al twee in de regen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bart te Riele

    Wauw. Wat een reusachtig hardloophart heeft Abdi. Aanvallend lopen, gewoon durven. En niet in elkaar klappen.

    Gegokt, en gewonnen. Superrespect en een diepe buiging. Alle drie de Nederlandse jongens zijn klasbakken, maar Abdi maakt het écht waar.