Koen Raymaekers op weg naar TCS Amsterdam Marathon: ‘De ideale race ontbreekt nog’

08-02-2015 Groet uit Schoorl Run NK10KM Schoorl Plaats Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Koen Raymaekers is een van de Nederlandse toplopers die aan de start staat van de TCS Amsterdam Marathon volgende week. Maar Raymaekers verwacht niet dat hij zich in deze marathon zal kunnen meten met Michel Butter, Khalid Choukoud en Abdi Nageeye. Zijn voorbereiding verliep niet vlekkeloos, naast een aantal pijntjes kreeg hij ook nog te maken met een keelontsteking. Tijdens de Dam tot Damloop, die hij gebruikte als training, merkte de marathonloper dat de batterij nog te vroeg leeg was.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>