Jamie van Lieshout: ‘Ik voel me nu meer een wegatlete’

JamievanLieshout_Hilversum_468_LV
(archieffoto)

Jamie van Lieshout maakte zondag in Breda haar debuut op de halve marathon. ‘Dit is mijn eerste serieuze halve marathon. Ik heb één keer eerder een halve gelopen, dat was in Egmond.’ Van Lieshout kwam over de streep als derde Nederlandse met een tijd van 1u14’55”. ‘Vanaf het begin had ik eigenlijk al zware benen. Ik startte met Kim mee maar na minder dan 5km merkte ik al dat ik dat niet ging volhouden. Toen heb ik me iets laten afzakken.’

‘Normaal gesproken heb ik wel een eindsprintje maar dat zat er vandaag niet in.’ We spraken Van Lieshout na de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Jamie liep denk ik 1.16.16 als derde Nederlandse. De nummer drie bij de dames was de Nederlandse Kim Dillen die wel die 1.14.55 had uit de tekst. Overigens mooi om Ruth ook weer terug te zien, met 1.16.13 dit keer. En natuurlijk Cherono als toekomstig Nederlandse met 1.10.10.