Galen Rupp en Jip Vastenburg melden af voor Dam tot Damloop

Jip Vastenburg IMG_0430[1]

Jip Vastenburg zal niet van start gaan bij de Dam tot Damloop. Dat maakt vandaag de organisatie bekend. Vastenburg is nog niet goed hersteld van het WK atletiek in Peking. Daar liep Vastenburg eind augustus de 10.000m en noteerde daar een elfde plaats. Vastenburg werd in juli ook al Europees kampioene op de 10.000m.

Ook de Amerikaan Galen Rupp laat verstek gaan voor de Dam tot Damloop. Hij is eveneens nog niet goed hersteld van het WK in Peking. Yenew Alamirew is de vervanger voor Rupp. De 25-jarige Ethiopiër heeft een razendsnel persoonlijk record op de 5.000 meter van 12.48.77. Dat is de tiende tijd aller tijden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>