Nu verkrijgbaar: Losse Veter magazine 7 met….

LVM07_coverenspreads

Vanaf vandaag ligt het nieuwe Losse Veter magazine in de winkels. In nummer 7 onder andere een prachtig interview van Abdelkader Benali met Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Hij begon ooit met lopen vanwege gezondsheidsklachten, maar inmiddels is het een belangrijk moment voor bezinning geworden. ‘Ik heb tijdens het lopen menig brief geschreven, die ik nooit heb verstuurd,’ zo vertelt hij.

De bekende dj Paul Rabbering begon ook ooit om af te vallen. Maar ook voor de 3FM-dj is het aantrekken van zijn loopschoenen inmiddels een vast ritueel geworden. Voor een uitzending kent hij geen zenuwen, maar als hij voor de start van een wedstrijd staat is hij op van de zenuwen. ‘Ik haat die spanning.’

Verder ook een bijzonder portret met vijf opmerkelijke atletes. Ellen van Langen, die in 1992 als laatste Nederlandse atlete olympisch goud won. Inmiddels is er een talentvolle lichting opgestaan op de middenlange afstand. Susan Kuijken, Sifan Hassan, Maureen Koster en Jip Vastenburg vertellen hoe zij ervan dromen in de voetsporen te treden van Van Langen.

En zoals jullie inmiddels gewend zijn van ons is er ook weer ruime aandacht voor training, psychologie, voeding en mode.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>