Antoine Gillet vervangt geblesseerde Julien Watrin voor 4x400m op WK atletiek

Julien Watrin, die kampt met een blessure aan de adductoren, zal zaterdag op het WK atletiek in Peking niet kunnen aantreden in de reeksen van de 4×400 meter. Coach Jacques Borlée vervangt hem door Antoine Gillet. Sinds het Belgisch kampioenschap van midden juli heeft Watrin last aan de adductoren. “Ik heb met ontstekingsremmers gelopen, maar had pijn”, aldus de 23-jarige Luikenaar. “Toen de trainingen in Japan intensiever werden, voelde ik dat het niet goed zat. Natuurlijk ben ik ontgoocheld, maar ik sta volledig achter het team.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>