Eindhoven Marathon zakt een ton in ondersteuning van de gemeente

De gemeente Eindhoven gaat de marathon voor 170.000 euro sponsoren. Eindhoven heeft samen met de nieuwe organisator, Golazo Sports SX, een overeenkomst getekend voor de sponsoring. De marathon moet hiermee de meest innovatieve van Europa worden en dat is “goed voor het imago van Eindhoven.”

Tot nu toe kreeg Stichting Marathon Eindhoven een subsidie van 275.000 euro. Maar nu is niet meer die stichting maar het commerciële Golazo die het enorme evenement organiseert en verder gaat professionaliseren. “Nu de DLL Marathon Eindhoven wordt georganiseerd door Golazo is de bestaande subsidie relatie niet langer wenselijk en niet mogelijk”, aldus de gemeente. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>