Video interview: Maureen Koster na haar superrace in Monaco: ‘Ik ben nog steeds verbaasd’

wereldrecord race dibaba koster en hassan

Maureen Koster liep afgelopen vrijdag een geweldige race in Monaco. Tijdens de Diamond League liep zij onder de magische grens van 4 minuten op de 1500 meter. Inmiddels is ze terug in Nederland, maar de verbazing blijft. ‘In het begin moest ik opletten dat ik niet direct achter de haas ging zitten. Het tempo voelde na de start goed, daarna heb ik niet meer veel nagedacht. Er zijn maar een paar vrouwen die onder die 4 minuten hebben gelopen en daar hoor ik nu bij.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>