Nadine Visser naar finale verspringen: ‘Het ging niet echt zoals ik wilde’

Nadine Visser WJK brons 100mh IMG_9918
Foto: René van Zee

Nadine Visser kwalificeerde zich na de 100 meter horden ook bij het verspringen voor de finale. Ze kwam vanochtend tot een afstand van 6m26. Daarmee was ze niet echt tevreden, maar het bleek voldoende voor kwalificatie. ‘Ik had energie kunnen sparen door de eerste sprong meteen de kwalificatie te springen, maar ik deed iets raars op het einde. Ik dacht dat ik te dicht op de balk kwam waardoor ik niet doorliep.’ Na de 6m26 van de tweede sprong zag ze dat dat voldoende moest zijn voor de finale en sloeg ze de laatste sprong over energie te sparen voor beide finales. Vanavond komt ze in actie op de horden, samen met Eefje Boons. ‘Gezellig dat we met twee Nederlandse atletes in de finale zitten.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>