Schippers verliest nipt van Felix in Lausanne, Sifan Hassan wint de 1500m [+ racevideo’s]

DafneSchippers_Zurich_D4_69832_770_OP
Foto: Orange Pictures

Dafne Schippers heeft bij de Diamond League-wedstrijden in Lausanne een voortreffelijke indruk achtergelaten. De Nederlandse sprintte op de 200 meter naar de tweede plaats achter olympisch kampioene Allyson Felix. Schippers noteerde met 22,29 seconden haar beste seizoentijd. Lees verder op nos.nl

Indrukwekkende zege Sifan Hassan in Lausanne
Sifan Hassan (22) heeft haar revanche op Jenny Simpson. De Amerikaanse versloeg de Nederlandse dit seizoen twee keer bij Diamond League-wedstrijden op de 1.500 meter. Donderdagavond in Lausanne had Hassan echter wel de kracht om toe te slaan. De Europese kampioene won in 4.02,36. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>