Profiel: Brooks presents Energie Running Team

Brooks_meiden_770_LV
Foto: Losse Veter

Het Energie Running Team boekt onder leiding van trainer Herman Vrijhof al een aantal jaren mooie successen met haar atleten. Atletes zoals Ashley Melcherts, Shurianty Mathilda, Kristel van den Berg en Nisrine Masrhalmi prijken regelmatig bovenaan de uitslagenlijsten. Het geheim achter de mooie prestaties van het team blijken echter eenvoudig: trainen en plezier hebben gaan hand in hand. Brooks We maakten onderstaand portret van de vier jonge boegbeelden van het Energie Running Team. Het kwartet vertelt over hun ambities.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>