Beeldverslag: De carnavalsoptocht die London Marathon heet

Virgin Money London Marathon
Foto: Scott Heavey

De London Marathon staat erom bekend dat het de sterkst bezette marathon ter wereld is. Gisteren stond er een topveld aan de start dat zijn weerga niet kent. Maar London Marathon heeft ook de reputatie van een loopfeest. Het is een traditie dat mensen zich in de meest opmerkelijke outfits hullen. In onderstaand beeldverslag belichten we die kant eens van de marathon. Het beeldverslag is een bonte carnavalsoptocht van uitgedoste lopers. (foto’s: Dave Shopland, Chris Raphael, Paul Gregory, Jon Buckle, Jed Leicester, Javier Garcia)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>