Formule 1-coureur Jenson Button loopt London Marathon onder 3 uur

Virgin Money London Marathon 2015
Foto: ScottHeavey

Voormalig Formule 1-coureur Jenson Button nam vandaag deel aan de marathon van London. De Brit wist de 42 kilometer af te leggen binnen de 3 uur. Hij finsihte in een tijd van 2:52.30. Het is een flinke verbetering van zijn persoonlijk record. Zijn oude tijd stond op 2:58. ‘Het bijzondere is dat ik hard getraind heb hiervoor, maar er zitten nog zoveel lopers voor me. Mensen steken hier zoveel energie in en daar word je emotioneel van. Het was geweldig.’

Virgin Money London Marathon
Foto: Dillon Bryden

Button staat de laatste jaren ook bekend als een fanatiek beoefenaar van de triatlon.

CDhMuPIWEAAtrOm
Foto: Twitter

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>