Willem van Schuerbeeck tevreden na nieuw pr in Venloop: ‘Hopelijk een knaltijd in Rotterdam’

WillemvanSchuerbeeck_Venloop_770_LV
Foto: Losse Veter

Willem van Schuerbeeck sloot de Venloop af met een tevreden gevoel. De Belgische marathonloper die wordt begeleid door Guido Hartensveld liep een tijd van 1:04.12, een nieuw persoonlijk record.

Het is een mooie opsteker voor Van Schuerbeeck, maar zijn grote doel ligt over een paar weken in Rotterdam. De Belg is in voorbereiding op de Marathon Rotterdam. De Venloop laat zien dat hij de zware trainingsperiode goed doorstaan heeft. De marathonloper heeft er zelfs een trainingsdag van 60 kilometer opzitten. ‘Met 54 kilometer in een gemiddelde van 3:20 per kilometer,’ benadrukt Van Schuerbeeck.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>