Noord-Korea laat toch buitenlanders toe voor marathon

Er zullen op 12 april toch buitenlandse atleten kunnen deelnemen aan de marathon van Pyongyang. Noord-Korea besloot het startverbod, dat was ingesteld uit vrees voor ebola, op te heffen.

In het kader van een reeks maatregelen om de kans op verspreiding van het ebolavirus tot een minimum te beperken, had Noord-Korea midden februari besloten geen buitenlanders toe te laten voor de marathon. De wedstrijdorganisatie deelde die boodschap mee aan de buitenlandse reisorganisatoren die de atleten naar Pyongyang zouden brengen. Lees verder op ad.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>