Sintnicolaas en Pluim klaar voor EK [NOS reportage Floris van Hoorn]

Het doel van atleet Eelco Sintnicolaas op de EK indoor komend weekend in Praag is zonneklaar: titelprolongatie. “En liever een gouden medaille dan een nieuw Nederlands record”, zegt Nederlands beste meerkamper.

De 27-jarige Sintnicolaas pakte twee jaar terug in Göteborg goud op de zevenkamp. Daarna ging het podium op grote titeltoernooien telkens aan zijn neus voorbij. Bij de WK outdoor in Moskou in 2013 eindigde hij als vijfde. Lees hier verder en beluister de reportage van Floris van Hoorn

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Nu maar hopen dat Eelco goed uit de startblokken komt. Er zijn heel wat jonge kanshebbers voor de meerkamp indoor titel bij de mannen,.dat het een spannende wedstrijd zal worden daar ben ik van overtuigd.
    Toi, toi Eelco we weten dat je kunt pieken.
    Bert Vreeswijk