Nadine Visser: ‘Met 6m40 heb ik me zelf eigenlijk wel heel erg verbaasd’

Nadine Visser WJK brons 100mh IMG_9918

Nadine Visser haalde gister gigantisch uit tijdens de haar eerste poging bij het verspringen. Visser noteerde een sprong van 6m40, waarmee ze haar pr met maar liefst 24cm verbeterde. Ze pakte tevens de leiding en stond tot aan de laatste poging zelfs voor Dafne Schippers. Pas in de laatste sprong kon Schippers verder komen dan Visser en noteerde 6m48. We spraken Visser, die ook nog een ‘klein pr’ met kogelstoten haalde.

Vandaag doet Visser overigens nog een limietpoging op de 60mh. ook op dit onderdeel boekte zij al in de afgelopen weken flinke progressie en met een tijd van 8.08 is Visser slechts 0.03s verwijderd van het EK limiet.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>