Al ruim 8.000 deelnemers voor Stevensloop in Nijmegen

Stevensloop_foto_bewerkt

In totaal 8.100 hardlopers hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Stevensloop, de Nijmeegse stadsloop. Daarmee komt de limiet van 10.000 deelnemers in zicht. De Stevensloop is zondag 15 maart, met start en finish in het Nijmeegse stadscentrum. Lees hier verder

Uitdaging
De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop daagt de lopers uit om de beklimming op de Voerweg zo snel mogelijk af te leggen. Hiermee zorgt de beklimming vlak voor de finish op de Grote Markt voor een extra uitdaging voor de deelnemers aan de nieuwe Nijmeegse stadsloop. Over een afstand van 400 meter moet een hoogte van bijna 20 meter worden overwonnen. Meetpunten zorgen ervoor dat er een apart bergklassement kan worden opgesteld voor zowel de 5 kilometer, de 10 kilometer als de halve marathon.

Prijzen
Deelnemers aan de nieuwe Nijmeegse stadsloop nemen automatisch deel aan de uitdaging op de Voerweg. De snelste mannelijke en vrouwelijke klimmers per afstand ontvangen een door New Balance beschikbaar gesteld prijzenpakket. Deze snelste klimmers moeten echter wel de volledige wedstrijd uitlopen. Na de beklimming lopen de deelnemers nog een kilometer door het centrum naar de finish op de Grote Markt.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>