Nieuwe gadget van Sony: koptelefoon, coach en gps in één

All-in-one. Een koptelefoon, coach en gps in één apparaat. Dat is de nieuwste gadget van Sony met als naam de ‘Smart B-Trainer’. Begin deze week toonde het merk op de Elektronicabeurs CES in Las Vegas het prototype. Een nieuw running-maatje is geboren.

Het apparaat zit qua grootte tussen oordoppen en een koptelefoon in. Op basis van je hartritme kiest de Smart B-Trainer de muziek. Loop je te langzaam, dan hoor je muziek met een snelle beat. Maar als je te snel gaat, kiest het apparaat een langzame beat om je hartslag te laten dalen. Uiteraard is het mogelijk om je eigen muziek te uploaden. Een stem als coach begeleidt je tijdens de training.

Smartphone kan voortaan thuisblijven
Een app op je smartphone laat eenvoudig de statistieken zien. Na elke training hou je de oordoppen tegen de telefoon aan zodat diverse gegevens, zoals de gelopen route en je hartslag, worden getoond. Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg.

Het is nog niet bekend wanneer de Smart B-Trainer op de markt verkrijgbaar is en wat de prijs van deze gadget zal zijn.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>