HAC’63 en Olhaco woedend op gemeente

Atletiekvereniging HAC’63 en volleybalvereniging Olhaco zijn woedend op de gemeente Hoogeveen. Zij zeggen jarenlang aan het lijntje te zijn gehouden over de exploitatie van het sportcafé in het nieuw te bouwen sportcomplex Activum.

Vorige week werd bekend dat die exploitatie aan een andere partij is gegund. Twee zussen, waarvan er één als sportcombinatiefunctionaris werkt in opdracht van de gemeente Hoogeveen, hebben de gunning gekregen. ‘Wij hebben sterk het gevoel dat hier sprake is van de slager die zijn eigen vlees keurt’, zegt Johan Hulzebos, oud-voorzitter van HAC’63 en projectleider Bentinckspark voor de atletiek en horeca. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Woedend op een gemeente die 1,2 miljoen steekt in een snelle achtbaans atletiekbaan voor een vereniging bestaande uit 450 leden? Er zijn weinig gemeenten die zo gul zijn. Het lijkt mij dat er dan wel enige dankbaarheid mag zijn en ik snap persoonlijk deze woede dan niet zo. Tuurlijk is het toekennen van de vergunning beetje verdacht,maar mag de gemeente beetje recht hebben in toekenning na zo’n grote investering?